Paul Somohardjo opent ‘op elke hoek’ in Suriname een volkswinkel met goedkope boodschappen

GFC NIEUWSREDACTIE– De leider van de meest krachtige sociale politieke partij in Suriname, de Pertjajah Luhur(PL), is hard op weg om op haast “elke hoek van de straat” een volkswinkel op te zetten waar een ieder de kans krijgt om tegen de laagst mogelijke prijzen hun boodschappen te doen.

Salam Paul Somohardjo is volgens insiders langzaam maar zeker bezig om grotere invloed te krijgen op het winkelgebeuren in Paramaribo, Marowijne, Nickerie, maar ook andere districten.

Somohardjo opent momenteel elke week een ABOP- PL volkswinkel, tot zeer grote vreugde van vooral de “have- nots”. Zij maken gretig gebruik van de veel lagere bedragen die ze moeten betalen voor voornamelijk levensmiddelen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen moeten met minstens 20 mannen slapen voordat ze trouwen

Een van de beste vrienden van de toppoliticus die bovendien dagelijks met hem in contact staat, Geor Hering, vertelt aan GFC Nieuws dat Somohardjo zal blijven doorgaan met het openen van nieuwe ABOP- PL volkswinkels.

Het is volgens hem de intentie om uiteindelijk een ruim aantal volkswinkels te openen in verschillende buurten in het hele land, het assortiment uit te breiden en de prijzen in deze winkels steeds verder te verlagen wat ten gunste komt van het volk. Het wordt een prijzenoorlog, een hevige concurrentiestrijd.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten