fbpx

Passagier gearresteerd, beschuldigd van het ‘grijpen en draaien’ borst stewardess

GFC NIEUWSREDACTIE- Een passagier aan boord van een vlucht van United Airlines met bestemming D.C. werd vorige week gearresteerd.

De man wordt beschuldigd van het mishandelen van verschillende stewardessen, het op en neer rennen door het gangpad en het afbreken van een stuk van de badkamerdeur.

Federale rechtbankdocumenten zeggen dat de passagier, Cherruy Loghan Sevilla, later toegaf dat hij psychedelische paddenstoelen had geconsumeerd voordat hij aan boord van de vlucht ging.

Een vader en dochter die naast Sevilla zaten, vertelden federale onderzoekers dat ze het gevoel hadden dat er iets “niet in orde was” met hem. Ongeveer een uur na de vlucht van Miami International Airport (MIA) naar Dulles International Airport (IAD), leek het erop dat alles in orde was. Het was toen dat Sevilla de arm van de dochter zou hebben gegrepen. Rechtbankdocumenten zeggen dat de vader en dochter op dat moment naar andere stoelen werden verplaatst.

Maar dat was nog maar het begin.

“Sevilla dwaalde rond het vliegtuig, rende op en neer door het gangpad, klapte luid in de buurt van de cockpit en schreeuwde obsceniteiten”, aldus de rechtbankdocumenten.

Op een gegeven moment, na te hebben geweigerd te blijven zitten, ging Sevilla op de grond liggen. Toen een stewardess hem “rustig” vroeg om plaats te nemen, sprong Sevilla op van de vloer, greep de borst van de stewardess en draaide deze. De beëdigde verklaring zegt dat de stewardess blauwe plekken op haar borst had en “blijvende pijn in de rechterborst”.

BEKIJK OOK
Hoofd politieacademie Haïti gedood in trainingsfaciliteit

Met de hulp van andere passagiers, stewardessen en een wetshandhaver aan boord werd Sevilla voor de rest van de vlucht in de boeien geslagen. Het geschreeuw en geschreeuw ging door tot de vlucht uiteindelijk op Dulles landde.

Een tweede stewardess was naar verluidt niet in staat om zijn normale taken uit te voeren omdat hij bijna de helft van de vlucht gefocust was op Sevilla.

De speciale agent van de FBI die Sevilla arresteerde, zei: “Na de landing stapte ik in het vliegtuig en zag ik Sevilla scheldwoorden en onverstaanbare geluiden schreeuwen.”

United Airlines vertelde DC News Now dat Sevilla “niet met United of United Express mag reizen totdat de interne beoordeling van de zaak is voltooid.”