Partner omgekomen vrouw met schotverwonding ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De 20-jarige Siquella Liesdek is in de vooravond van zondag 16 mei met een schotwond in haar linkerborst door haar 35-jarige partner Romano W. overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het slachtoffer kwam kort na aankomst op de SEH te overlijden.

Na alle bijzonderheden van zijn vrouw te hebben doorgegeven aan het personeel van de SEH, bleek de man de ziekeninrichting te hebben verlaten. Na een ingesteld onderzoek door de politie van Munder en Latour, meldde Romano zich met het wapen na twee uren aan op de afdeling Kapitale Delicten.

Volgens zijn verklaring was hij alleen thuis met zijn vrouw. Terwijl hij de was buiten deed, merkte hij op dat Siquella met zijn illegaal vuistvuurwapen naar buiten liep. Hij probeerde haar het wapen afhandig te maken, maar dit ging per ongeluk af.

De jonge vrouw liep daarbij een schotverwonding op in haar linkerborst. Romano bracht zijn vrouw met wie hij ongeveer vier tot vijf jaar samenwoonde en een kindje van vijf maanden oud heeft direct naar de SEH.

De verdachte is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Siquella ter obductie in beslag is genomen.

Het illegaal vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen.

De ware toedracht van dit schietincident met dodelijk afloop is vooralsnog niet bekend.

Overige berichten