Padieboeren voelen zich beetgenomen door Vereniging van Padie Producenten

GFC NIEUWSREDACTIE- Padieboeren aangesloten bij de vereniging van Padie Producenten (VPP) voelen zich beetgenomen door de voorzitter, Bramdew Rampadarath.

Volgens de padieboeren worden zij door de voorzitter alleen gebruikt om de persoonlijke belangen van de voorzitter te behartigen.

“Het is meer dan bekend, dat vele leden de VPP al vaarwel hebben gezegd om deze reden. De voorzitter weet niet wat samenwerken is en kent de boeren daar aangesloten alleen wanneer hij hoogwaardigheidsbekleders in de media moet bekladden,” dit zegt Kisoor Oemrawsingh, padieboer in het rijstdistrict Nickerie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Slecht weer medeoorzaak verkeersongeval met 10 doden waaronder 9 kinderen

“Het was eerst aan de Waterloostraat, daarna aan de Soekramsingstraat en nu loopt hij te dansen aan de Landingstraat voor zijn eigen belangen”.

“Bramdew Rampadarath staat bekend als iemand die van mensen bekladden houdt. Echter rijst de vraag als dit wel wordt gedaan voor zijn leden of is het om persoonlijk belangen.”

“Hoeveel leden vertegenwoordigt Rampadarath op dit moment of heeft hij een andere agenda? Bekend is dat deze gelegenheidsgebruiker indertijd een stuk grond van 25ha te Stalweide-Blok3 heeft aangevraagd en niet heeft gekregen, is dat misschien de oorzaak van zijn constante geklaag?”

De padieboeren roepen de verschillende groeperingen op, om zich te bundelen en niet te kiezen voor persoonlijk, maar een algemeen belang. Alleen hierdoor kan een rechtvaardige prijs van padie tot stand kan komen.

De overige leden zullen door middel van een schrijven, de voorzitter van de VPP vragen om een algemene leden vergadering uit te schrijven.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten