Overleden politieagent had levensbedreigende barstwond aan hoofd

GFC NIEUWSREDACTIE- De 24-jarige autobestuurder Shalish Manohar is dinsdagmiddag op de afdeling Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden.

Shalish was in de vroege ochtend van 28 juni betrokken bij een verkeersongeval aan de Kwattaweg ter hoogte van pandnummer 133a.

De politie van het bureau Munder deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om het dienstvoertuig van het politiebureau Munder.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Woede nadat man die ex-vriendin gewelddadig in auto probeert te slepen vrijuit gaat

In de dienstauto dat aanzienlijk is beschadigd, troffen de politieambtenaren de 24-jarige autobestuurder Shalish en als bijrijder de 36-jarige collega Furgul P. aan.

Manohar die niet aanspreekbaar was, had een ernstige barst verwonding aan het hoofd opgelopen en Furgul zat bekneld in het voertuig.

Met behulp van de brandweer werd Furgul uit zijn benarde situatie bevrijd.

Beide gewonde politieambtenaren werden voor het bekomen van medische hulp met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Shailish werd ter verpleging op de afdeling ICU opgenomen en liet twee weken na het verkeersongeval in de ziekeninrichting het leven.

De collega Furgul is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten