fbpx

Ouders en meisje (6) gedood in park Iowa neergeschoten, gewurgd en neergestoken

GFC NIEUWSREDACTIE- De man, vrouw en 6-jarige dochter die onlangs werden gedood in een drievoudige moord in een staatspark in Iowa, stierven elk op verschillende manieren, blijkt uit het sectierapport.

Iowa’s Department of Public Safety zei dat de 42-jarige Tyler Schmidt een schotwond en “meerdere scherpe krachtverwondingen” opliep tijdens een aanval op 22 juli in Maquoketa Caves State Park, terwijl dochter Lula Schmidt stierf aan een schotwond en wurging.

Sarah Schmidt, ook 42, stierf aan meerdere scherpe krachtverwondingen. Hun 9-jarige zoon, Arlo, raakte niet fysiek gewond bij de aanval.

BEKIJK OOK
Ruim 80.000 toeristen gestrand in China door Covid-lockdown

Anthony Sherwin, 23, is geïdentificeerd als de moordenaar door de autoriteiten, die zeggen dat hij stierf door een zelf toegebracht geweerschot.

Sherwin, van wie de politie gelooft dat hij alleen handelde, werd dood aangetroffen in het park, maar buiten de camping.

De politie “heeft aanwijzingen over wat het motief was”, maar is niet van plan dit publiekelijk bekend te maken, zei een woordvoerder van het ministerie van openbare veiligheid.