fbpx

Operatie Orde Handhaving Paramaribo doet invallen op verschillende locaties

GFC NIEUWSREDACTIE- Een gemengd team van de Surinaamse politie heeft in het kader van operatie orde handhaving Regio Paramaribo zaterdag op verschillende locaties invallen gepleegd.

Aan de Dr. Eugène Albert Gesselstraat werd er onbeheerd drugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook werden er hosselaars van de plek verwijderd. Bij post 1 te Latour zijn er in verschillende panden invallen gepleegd, waarbij er een verdachte ter zake overtreding wet verdovende middelen is aangehouden.

Verder is er aan de Dr. Sophie Redmondstraat een verdachte aangehouden die door het rood verkeerslicht had gereden. Bij een algehele controle werd er op de verdachte aangetroffen een vuistvuurwapen met scherpe patronen.

BEKIJK OOK
Vrouw in ziekenhuis opgenomen met brandwonden over lichaam nadat culturele activiteit verkeerd uitpakte

Naar aanleiding hiervan werd er een onderzoek ingesteld in de woning van de verdachte, waarbij er eveneens een aantal scherpe patronen werden aangetroffen. Zowel het vuistvuurwapen als de scherpe patronen zijn in beslag genomen in beslag genomen.

De verdachte werd ter zake overtreding vuurwapenwet aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.