fbpx

Opa op sterfbed die niet kon bewegen staat op en zegt mee te gaan met zijn overleden vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 87- jarige grootvader heeft recentelijk enkele ogenblikken voor zijn overlijden voor enige consternatie gezorgd bij zijn familieleden.

De man uit Florida in de Verenigde Staten van Amerika had zijn echtgenote een paar maanden eerder naar haar laatste rustplaats gebracht en ging lichamelijk snel achteruit.

Met een hartslag van 30 per minuut en een zeer lage bloeddruk had hij nauwelijks nog kracht om te praten en zijn hoofd op te tillen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Moeder laat priester huis zegenen na zien ‘geest’

Zijn kinderen en kleinkinderen vertellen op sociale media dat ze bezig waren afscheid van hem te nemen aangezien hij elk moment zijn laatste adem kon uitblazen.

BEKIJK OOK
Sandra (13) raakt zwanger en slaat de hand aan zichzelf na misbruik door 3 politieagenten

De opa verraste een ieder toen hij plotsklaps probleemloos zelf uit zijn bed stapte, lachend en vol enthousiasme naar de hoek van de kamer liep en zijn overleden vrouw die voor anderen niet zichtbaar was omhelsde en begroette.

“Ben je me komen halen? Ik kom met je mee”, waren zijn laatste woorden waarna hij neerzeeg. De nabestaanden zeggen er nu van overtuigd te zijn dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER