fbpx

Onhandelbaar kind (9) uit Den Haag maakt leven ouders ondraaglijk

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een negenjarige onhandelbare jongen die woont in Den Haag, Nederland, maak het leven van zijn ouders en oudere zus tot een ware hel.

De lifestyleredactie van GFC Nieuws verneemt dat zijn moeder en vader die oorspronkelijk uit Suriname komen zich geen raad meer weten, maar wegens schaamtegevoelens weigeren om professionele hulp in te schakelen.

Een tante van de knul die zich met de kwestie bemoeit heeft vaker erop aangedrongen dat hij dringend psychologische hulp moet krijgen.

Zij vreest voor het ergste wanneer hij als volwassen man door het leven gaat.

Het jochie accepteert geen opdrachten van ouderen en slaat regelmatig op onverwachte momenten zijn zus en moeder op hun hoofd en buik.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Het probleemkind heeft zelfs toegeven dat hij er een erg fijn gevoel van krijgt om anderen zoveel mogelijk pijn te doen en hen te zien lijden.

SADISTISCH GEDRAG

Een maatschappelijk werkster uit de hofstad zegt desgevraagd aan GFC Nieuws dat ze op basis van de geringe informatie die ze heeft het vermoeden heeft dat de jongen sadistisch gedrag vertoont.

Sadistische individuen genieten volgens haar van wreedheid en zoeken naar mogelijkheden om anderen lijden te bezorgen.

Zij is net als de bezorgde tante van het kind van oordeel dat het probleemkind met de meeste spoed worden behandeld door een psychiater of psycholoog.

Foto ter illustratie.