fbpx

Onenigheid over betaling taxirit mondt uit in diefstal, vernieling en vechtpartij

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Lelydorp heeft maandag de 27-jarige verdachte Royshan M. opgespoord en aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van pompstation Singh aangehouden.

Een taxichauffeur deed op 10 oktober omstreeks 06.45 uur aangifte op voormeld politiebureau. Daarbij gaf hij de politie te kennen dat hij kort te voren een taxirit reed, waarbij hij Royshan moest afzetten aan de Suralcoweg.

Ter hoogte van Popeyes bracht hij zijn auto tot stilstand, aangezien hij en de klant een woordenwisseling kregen over de betaling van de rit.

Op een bepaald moment ging Royshan er vandoor met zijn mobiele telefoon die in zijn auto aan de charger was. Hij ging de verdachte achterna en zij raakten vervolgens in een worsteling, waarbij Royshan zijn mobiele telefoon vernielde. De verdachte ging vreselijk tekeer en omdat hij niet opgewassen was tegen hem deed hij het politiebureau aan.

BEKIJK OOK
Surinaamse dollar wordt expres zwakker gemaakt, vermoeden analisten

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en op aanwijzing van de benadeelde werd de verdachte ter hoogte van Shell service station Singh in de kraag gevat.

Bij zijn aanhouding heeft hij zich verzet en ging eveneens tekeer met de politieambtenaren die daarbij slagen moesten incasseren. Beide politieambtenaren moesten medisch worden behandeld en zijn vervolgens verwezen naar hun huisarts.

Op het politiebureau ging de verdachte die vermoedelijk onder invloed van één of ander bedwelmende stof verkeerde tekeer met de dienstdoende wetsdienaren. Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.