One Basin Three Nations lanceert uniek regionaal energietraining – en technologiecentrum voor opkomende olie – en gassector

GFC NIEUWSREDACTIE- One Basin Three Nations (OBTN) heeft recent de OBTN Academy gelanceerd.

OBTN Academy is een nieuw uniek Regionaal Energie Training- en Technologiecentrum wat tot stand is gekomen door krachten te bundelen met strategische internationaal erkende partners zoals MINTRA Group, Technology Catalogue en IN-VR.

Ons doel is om meerwaarde te leveren voor klanten in de Guianas en Caribbean door de best mogelijke technologie, trainings- en ontwikkelingsoplossingen aan te bieden voor de opkomende Olie- en Gas ontwikkelingen in Suriname, Guyana en de regio, laat de organisatie weten.

Training & Ontwikkeling (OBTN Training Portal)

In samenwerking met de MINTRA Group levert zij een marktleidend, cloud-based Learning Management System (LMS) voor de Guianas en het Caribisch gebied.

OBTN’s trainingsportaal biedt meer dan 80 actieve cursussen. Groot deel van deze cursussen is gericht op veiligheid speciaal voor de veiligheids-kritische industrieën. Verder worden op maat gemaakte trainings- en ontwikkelingsoplossingen aangeboden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Deelnemers aan bizarre competitie worden beloond voor het niets doen

Caribisch Energie Technologie Platform (CETP)

OBTN en TechnologyCatalogue gaan gezamenlijk het CETP opzetten om energiebedrijven in de regio gemakkelijker toegang te geven tot regionale en mondiale technologieën en expertise die nodig zijn voor een duurzamere energiesector.

CETP verbindt tech start-ups en scale-ups en eindgebruikers om industriële en energie-uitdagingen op te lossen door snelle inzet van technologieën.

Het platform maakt het mogelijk dat tech start-ups en scale-ups zichtbaar worden door hun technologische oplossingen te presenteren aan andere bedrijven wereldwijd die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten.

Geïnteresseerden kunnen hun bedrijf gratis registreren op het Technology Catalogus Platform.

De focus zal zijn om honderden regionale en wereldwijde investeerders aan te trekken die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over investeringsmogelijkheden in de Guianas, en om lokale bedrijven, KMO’s en gevestigde bedrijven te promoten.

“Wij zullen ook het investeringspotentieel van Guyana’s presenteren en kennisoverdracht door internationals naar de Guianas promoten,” wordt aangehaald.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten