fbpx

Onderzoek naar lange mysterieuze vrouw die midden in de nacht met baby op arm loopt in Paramaribo in volle gang

GFC NIEUWSREDACTIE- Er is momenteel een onderzoek gaande naar een mysterieuze lichtgekleurde vrouw die vorige week werd gespot in Tourtonne 5, Paramaribo.

Het vreemd wezen zou volgens getuigen na middernacht in zeer snel tempo met waarschijnlijk een baby op haar arm hebben gelopen in de omgeving van de Acetyleenstraat, Arctonstraat en Jozef Israëlstraat, nabij een begraafplaats.

Opvallend was vooral haar enorme lichaamslengte en extreem rare manier van lopen. Geschat wordt dat ze langer dan twee meter is.

GFC Nieuws berichtte eerder hierover.

Een wijkbewoner vertelt aan GFC Nieuws dat aan enkele personen in de buurt die camerasystemen hebben geïnstalleerd, is gevraagd om hun apparatuur tijdelijk naar de straat te richten.

Mogelijk kunnen er zo beelden van de raadselachtige vrouw worden opgenomen.

Intussen wordt vernomen dat één van de getuigen suggereert dat het schepsel mogelijk met een pop en niet een baby in haar handen liep.

Vreemdeling met grote schaar in zijn hand

Een man die vaak urenlang buiten zit en een goed beeld heeft van wat er zich allemaal in deze omgeving afspeelt, legt aan GFC uit dat er de laatste tijd een heleboel vreemde figuren rondlopen.

“Er waren een paar weken geleden ook twee buitenlandse normaal uitziende vrouwen die rokken aanhadden en in de late avonduren op en neer liepen. Wie ze zijn en naar wie ze op zoek waren is erg onduidelijk”.

“Maar iets klopt helemaal niet aan hen en er viel niet met ze te communiceren want ze gaven geen antwoord toen ik ze vroeg wat ze zochten. Alsof ik lucht voor ze was, ik werd totaal door hen genegeerd”.

BEKIJK OOK
Ambassadeur Guyana ontboden door BIBIS-minister

“Het lijken mij geen Surinaamse dames, waarschijnlijk Spaanse”.

“Ook was er kortgeleden een vreemdeling, waarschijnlijk een Cubaanse man, die ook in de avond verward rondliep met 1 grote zwarte schaar in beide handen en zich even ophield bij de trap van een voormalige supermarkt op de hoek van de Arctonstraat”.

“De man liep daarna weg toen hij in de gaten kreeg dat ik hem volgde. Hij is eerder ook door een buurtgenoot gezien en ook toen had hij een schaar bij zich”, legt hij uit.

De Chinese eigenaar van dat winkelpand dat nu als een magazijn fungeert, en andere omwonenden zijn op de hoogte gebracht. Ook aan hen is gevraagd om extra alert te zijn.

Aan de wijkgemeenschap wordt gevraagd direct de politie te bellen indien ze de man met een schaar zien lopen.

Hij heeft zwart krullend haar, een lichte huidskleur, slank postuur, tussen de 30 – 40 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en loopt zoveel mogelijk op de bermen in plaats van het wegdek.

Het frappante is dat op precies dezelfde locatie zich een paar jaar geleden ook een opmerkelijk geval voordeed.

Een klein meisje woonde samen met haar buitenlandse moeder buiten op de trap van deze verwaarloosde voormalige Chinese winkel in Paramaribo- Noord. Het kind sliep buiten in een kinderwagen.

Er werd toen de hulp ingeroepen van de topman van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale.

Vismale zorgde toen direct ervoor dat moeder en dochter werden weggehaald uit hun benarde positie op de trap en ontfermde zich verder over het tweetal. Zie bericht.

Foto ter illustratie.