fbpx
Klein meisje dat op trap in Paramaribo- Noord sliep in de watten gelegd door Vismale

GFC NIEUWS- Het klein meisje dat een paar dagen samen met haar moeder op een trap van een verwaarloosde Chinese winkel in Paramaribo- Noord sliep, wordt in de watten gelegd door de topman van 1 voor 12, Louis Vismale.

GFC Nieuws berichtte recentelijk over het sociale geval en er werd een beroep gedaan op Vismale om hulp te bieden. Korte tijd daarna verschenen medewerkers van 1 voor 12 op de locatie om het kind en haar moeder te verlossen uit de zeer benarde woonsituatie.

Er werd gezorgd voor eten, drank en andere noodzakelijke spullen. Voorts heeft Vismale geregeld dat het gezin niet meer op de trap hoeft te slapen. Er wordt gewerkt aan een structurele oplossing voor het arme gezin.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.