fbpx

Onderwijzeres die wordt bedreigd met lekken sensuele videobeelden heeft slapeloze nachten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een onderwijzeres die langer dan drie jaar een relatie heeft gehad met een man, wordt door hem bedreigd.

De onderwijsgevende uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft vaker toegestaan dat haar voormalige vriend verschillende sensuele opnamen maakte tijdens hun liefdesspellen in bed.

De vrouw, een dertiger, heeft onlangs echter de liefdesrelatie verbroken, wat niet wordt geaccepteerd door haar voormalige geliefde.

Hij heeft haar in niet mis te verstane bewoordingen te kennen gegeven dat hij  de pikante beelden van haar zal sturen naar haar vrienden en familie indien zij de relatie niet hersteld.

De bedreiger heeft verklaard zelf bereid te zijn voor jarenlang de gevangenis in te gaan, mocht het zover komen dat hij de daad bij het woord voegt.

BEKIJK OOK
Dode en gewonde bij verkeersongeval

GFC Nieuws verneemt dat de leerkracht slapeloze nachten heeft en verschillende personen heeft benaderd voor advies.

Een tante van het slachtoffer zegt verder aan GFC dat de ex in staat wordt geacht de beelden daadwerkelijk te verspreiden.

Verscheidende instanties hebben vrouwen vaker gewaarschuwd om erg voorzichtig te zijn met het maken van dergelijke opnamen.

Het gebeurt frequent dat deze in een later stadium als chantagemiddel worden ingezet.

Foto ter illustratie.