fbpx

NPS: Wij zijn er nog lang niet, partij zal de zijde van het volk kiezen

GFC NIEUWSREDACTIE- “Wij zijn er lang nog niet om de problemen op te lossen, maar de NPS zal onder alle omstandigheden de zijde van het volk kiezen en haar bijdrage blijven leveren om verlichting te brengen in de huidige situatie op zowel financieel/economisch als sociaal-maatschappelijk vlak.”

Dit zegt de voorzitter van de Nationale Partij Suriname, Gregory Rusland, in een verklaring op 1 januari.

Rusland: “2022 was voor ons allen een jaar vol uitdagingen, de stijgende koersen hebben invloed gehad in alle sectoren en de criminaliteit neemt zorgwekkende vormen aan. De partij garandeert dat steeds aan de bel wordt getrokken in een poging om verbeterpunten door te voeren bij de aanpak van problemen.”

De resultaten van het beleid moeten volgens de NPS uiteindelijk merkbaar en voelbaar zijn voor grote delen van het volk. Betekent dat de regering in 2023 aanpassing moet plegen van het beleid, waarbij de kleine man nu direct tegemoet wordt getreden.

BEKIJK OOK
Prijsopdrijving op babyvoeding tijdens ECD winkelcontrole in Wanica teruggedraaid

Het sociaal vangnet zal erop gericht dienen te zijn om efficiënt en effectief hulp te bieden aan zij die het nodig hebben.

Het jaar 2023, alhoewel een moeilijk jaar, zal er één moeten zijn waar directe ondersteuning gegeven wordt aan hulpbehoevenden. Dan zal op basis van goed ontwikkelde beleidsvisies verder gewerkt worden aan economisch en sociaal herstel van de samenleving. Het zal ons moeten lukken met z’n allen dat doel te realiseren, aldus Rusland.