fbpx

Nog geen uur na dood van mijn vader probeerde een vogel mijn kamer binnen te vliegen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat het leven na het afsterven van het menselijk lichaam gewoon doorgaat, maar dan in een geestelijke vorm, is voor een meerderheid personen zonder enige twijfel het geval.

Volgens een onderzoek van Ipsos gelooft iets meer dan de helft, 51 procent, van de wereldburgers dat er een vorm van leven na de dood is.

23 procent gelooft wel in een hiernamaals, maar dan niet specifiek dat wij gaan naar een hemel of hel.

De 53- jarige Linda uit Rotterdam, Nederland, vertelt aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat ze sinds haar jeugd als atheïst door het leven ging.

Atheïsme houdt in dat men geen geloof heeft in één of meer goden. Als je dood bent wordt alles zwart en betekent het niets meer of minder dan het einde, denken atheïsten

“Ik geloofde altijd dat er helemaal niets gebeurt nadat iemand zijn of haar laatste adem uitblaast. Geen pastoor of wie dan ook zou mij op andere gedachten kunnen brengen”, legt  de vijftiger uit aan GFC.

BEKIJK OOK
13-jarig zwanger meisje krijgt 7 messteken te verwerken van 18-jarige vriend

“Maar dat veranderde op de middag waarop ik een telefoontje kreeg van mijn moeder dat mijn vader plotseling was overleden”.

De Rotterdamse moest de schok verwerken en ging huilend op bed liggen.

“Ik denk dat het niet langer dan een half uur later was dat een vogel op zeer opvallende wijze probeerde mijn slaapkamer binnen te komen”.

“Het diertje bleef langere tijd met zijn snavel tikken tegen mijn raam en wilde naar binnen. Daarnaast maakte het ook ongewone maar duidelijk vrolijke geluiden”.

Ze zegt dit nog nooit eerder te hebben meegemaakt en weet zeker dat het geen toeval is.

“Dit is beslist een signaal geweest van mijn vader. Hij is mij voor de laatste keer komen groeten en heeft mij zo laten weten dat het goed gaat met hem. Het kan haast niet anders”.

“Het tafereel was te uitzonderlijk. Ik weet nu wel dat er veel meer is tussen hemel en aarde”, is haar stellige overtuiging.

Foto ter illustratie.