Nabestaanden rouwen om overlijden jonge moeder: ‘Ze klaagde over pijn in haar zij en binnen vijf weken was ze er niet meer’

GFC NIEUWSREDACTIE- Een moeder van drie kinderen die klaagde over pijn in haar zij stierf op tweede kerstdag, slechts vijf weken na een bezoek aan de dokter.

De 33-jarige Kat Norman uit Engeland kwam te overlijden nadat ze eind november vanwege pijn in haar zij naar de huisarts ging en daarna werd gediagnosticeerd met stadium vier uitgezaaide borstkanker en een stolsel in haar long.

Een vriendin zegt dat Kat zich plotseling onwel voelde en dat niemand had gedacht dat het zo ernstig was. “Haar overlijden is hartverscheurend.”

Ondanks de diagnose als een schok kwam voor familie en vrienden hoopten ze dat ze gauw zou herstellen, vertellen ze via Liverpool Echo.

Slechts enkele uren nadat de 33-jarige eerste kerstdag in het ziekenhuis had doorgebracht, overleed ze. Haar familie was helaas niet aanwezig toen ze baar laatste adem uitblies.

Ze laat een echtgenoot en 3 kinderen achter van 11, 8 en 4 jaar.

Haar beste vriendin zegt enorm te zijn aangeslagen door haar plotselinge heengaan, vooral omdat Kat haar na het overlijden van haar moeder heeft bijgestaan.

Vrienden en familie van Kat hebben een GoFundMe-pagina opgezet om haar familie te helpen met de financiële last na haar dood.

foto’s: gemma lilley