fbpx

Naar de begraafplaats gaan om met overleden dierbaren te praten is zinloos, geest allang vertrokken

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mensen die op bezoek gaan naar de begraafplek van hun overleden dierbaren om daar gesprekken met hen te voeren zijn eigenlijk zinloos bezig.

Maar als ze echter enige voldoening daaruit kunnen halen, moeten ze dat dan maar doen.

Zij moeten zich er wel bewust van zijn dat de geest van de gestorven persoon allang uit het lichaam is getreden en is vertrokken naar een andere dimensie.

Dat zegt een Amerikaanse man die in 2020 een near-death experience (bijna doodervaring) achter de rug heeft op sociale media.

De ervaringsdeskundige beweert dat de menselijke geest terstond na het sterven het lichaam verlaat en er al snel daarna geen of weinig interesse meer bestaat in het aardse gebeuren.

“Mensen die zijn overleden krijgen een fel licht te zien die zo mooi en liefdevol is, dat ze direct erdoor worden aangetrokken”.

BEKIJK OOK
Jongedame dumpt vriend omdat zij jeuk over heel lichaam van hem krijgt

‘Toen ik in het ziekenhuis in kritieke toestand was en eigenlijk al bijna dood werd verklaard, zag ik van bovenuit de artsen vechten om mijn lichaam weer tot leven te brengen met een hartdefibrillator”.

“Ik was al uit mijn lichaam getreden en zag het mooie licht waar ik naar toe werd gezogen. Het aardse leven interesseerde mij echt niet meer want ik wilde naar het liefdevolle licht. Ik voelde dat daar mijn thuis is en niet hier”.

“Een ieder die denkt dat de zielen van de doden nog rondwaren nabij een begraafplaats heeft het bij het verkeerde eind”.

“Uw dierbaren zijn allang op een zeer fantastische plek die onvergelijkbaar is met de allermooiste locatie op deze planeet”, stelt hij vol overtuiging.

Foto ter illustratie.