fbpx

Multimiljonair: toen ik niet rijk was had ik nauwelijks vrienden en vriendinnen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 47- jarige heer uit Rotterdam die zichzelf multimiljonair mag noemen weet het nu honderd procent zeker. Niemand hoeft hem dus onzin te komen vertellen.

Money talks! Een ieder die anders beweert probeert zichzelf alleen maar te troosten omdat zij gefaald hebben om hun dromen waar te maken, vertelt hij aan GFC Lifestyle.

“Het bezitten van veel geld heeft wel degelijk een zeer sterke invloed op de acties en beslissingen van mensen met wie je omgaat, vooral wanneer zij het zelf niet breed hebben”.

Hij legt uit dat hij nauwelijks vrienden en vriendinnen had in de periode toen hij nog een loonarbeider was en met veel moeite de rekeningen betaalde.

OOK INTERESSANT
Overgrootmoeder uit Amsterdam onder druk gezet door familie in Paramaribo om grasmaaiers te doneren

“Er was veel minder respect voor mij en moest ik veel moeite doen om vrienden te vinden. Ook ben ik een groot deel van mijn volwassen leven single geweest. Het liep allemaal niet¬† vloeiend zoals nu”.

Hij beweert dat geld het beste smeermiddel is om veel zaken in het leven voor elkaar te krijgen, ook in de liefde.

“Zodra men weet dat je erg rijk bent gaan er veel meer deuren voor je open. Ook het aangaan van liefdesrelaties en het krijgen van vrienden verloopt een stuk makkelijker”, aldus de ervaringsdeskundige.

Foto ter illustratie.