fbpx

Motief moord op Dominicaanse vrouw nog niet bekend

GFC NIEUWSREDACTIE- De 42-jarige Dominicaanse Altagracia Del Rosario werd deze week naakt en badend en in haar eigen bloed dood aangetroffen in een appartement in Suriname.

Het motief is volgens de politie nog niet bekend.

Een gemengd team van Regio-Oost onder leiding van de Regio Commandant, de hoofdinspecteur van politie Melvin Pinas, het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) en de inlichtingen dienst van de politie hebben de voortvluchtige 41-jarige Guyanese moordverdachte Aniel T. vrijdag aan de Commissaris Thurkowweg ter hoogte van Belwaarde in het district Commewijne aangehouden.

De verdachte die visser is en in een boot verbleef, stond op het punt om richting de zee te vertrekken.

BEKIJK OOK
Ontevredenheid in Suriname over geplande slavernij-excuses Nederland

Aniel wordt ervan verdacht zich op donderdag 17 november schuldig te hebben gemaakt aan de moord op de 42-jarige vrouw in een appartement aan de Verlengde Hoogestraat.

Bij aankomst op het adres troffen de wetsdienaren Altagracia halfnaakt en badend in bloed met twee steekverwondingen aan haar rug, enkele snijwonden in haar gezicht en diverse blauwe plekken over haar gehele lichaam aan.

Aan de hand van camerabeelden is te zien dat de moordverdachte Aniel de woning van het slachtoffer als laatste heeft verlaten.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Deze zaak is vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.