Moeder geeft op Moederdag advies aan haar dochter: pluk je vriend helemaal kaal

geld betalen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28- jarige vrouw die zondagmorgen in het kader van Moederdag een bezoek bracht aan haar ouders in Paramaribo (Suriname), heeft een wel heel opmerkelijk advies gekregen.

De twintigplusser die recentelijk een zeer kapitaalkrachtige man aan de haak heeft geslagen, kreeg uitgebreid uitleg van haar moeder dat ze er alles aan moet doen om geen liefdesgevoelens voor haar nieuwe vriend te ontwikkelen.

In plaats daarvan moet ze de juiste stappen ondernemen om zo veel als mogelijk geld bij hem weg te plukken.

Als ze van de man gaat houden, zou dat volgens de moeder weleens een enorme sta in de weg kunnen zijn voor het kaalplukken.

De dame vertelde zondagavond over het moederadvies aan een lid van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) met wie ze erg goed bevriend is.

Jennifer Atmo van het KIVC zegt aan GFC dat het een zeer kwalijke zaak is dat een ouder zo’n verdorven advies geeft aan haar kind.

 

“Een relatie met een man of vrouw moet gebaseerd zijn op liefde voor elkaar en beslist niet om een ander geld afhandig te maken of op welke andere manier dan ook te misbruiken”, haalt ze aan.

“Dat een moeder dergelijke adviezen geeft is zeer verwerpelijk. Wij van het VrouwenCollectief roepen alle vrouwen op om zich niet te laten meeslepen door dit soort totaal verkeerde raadgevingen”, aldus Jennifer Atmo.

OOK INTERESSANT
Deor(4) blaast laatste adem uit na door 6-jarige broer te zijn neergeschoten