fbpx

Moeder en dochter aangehouden voor mishandeling

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Albina heeft op 22 augustus een 39-jarige moeder en haar 20-jarige dochter voor mishandeling aan de Verlengde Wilhelminastraat te Albina aangehouden.

Tegen de moeder R.L. en haar dochter N.L., is er eerder reeds twee keren in een slepende ruzie aangifte gedaan bij de politie.

Toen de aangeefster op 22 augustus over de Verlengde Wilhelminastraat liep, werd er plotseling een wit gelakte voertuig voor haar tot stilstand gebracht.

De moeder en haar dochter stapten gewapend met een hamer en een moker uit het voertuig en vielen de aangeefster aan. Het slachtoffer werd door de moeder met de moker op haar hoofd ter hoogte van haar linkeroor bewerkt, waardoor zij lichte letsels heeft opgelopen.

BEKIJK OOK
VES: begrotingstekort niet 3,3%, maar 11,1% van BBP

Twee omstanders kwamen ertussen en konden erger voorkomen. Het slachtoffer is medisch behandeld en kreeg daarbij drie hechtingen aan haar hoofd.

Het motief van deze daad ligt vermoedelijk in het feit dat er ruzie ontstond tussen kinderen onderling waarbij de ouders hebben bemiddeld. Deze bemiddeling liep uit de hand en ontstond er dan ruzie tussen de verdachte N.L. en het slachtoffer.

Zolang de moeder en haar dochter de aangeefster tegenkwamen, maakten zij haar leven zuur. De moker en hamer zijn niet terug gevonden bij de verdachten.

De verdachten R.L. en N.L. zijn door de politie in verzekering gesteld.