Moeder doet aangifte tegen stelende zoon

GFC NIEUWSREDACTIE- Robertino G. (28) is de politie van Nieuw-Nickerie aangehouden voor diefstal, nadat zijn moeder op drie verschillende momenten aangifte tegen hem deed bij de politie.

In de maanden maart en april van dit jaar heeft hij sterke drank, levensmiddelen en sieraden uit het ouderlijk huis gestolen.

Volgens de vrouw is haar zoon een drugsverslaafde. Zij besloot aangifte tegen Robertino te doen nadat hij haar sieraden weg nam.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Artsen geschokt: 91-jarige vrouw 60 jaar lang zwanger

Een buurtbewoner deed op 7 april aangifte van gekwalificeerde diefstal tegen Robertino. De benadeelde verklaarde bij de politie dat Robertino hem op straat ontmoette en vroeg hoe laat het was.

De benadeelde haalde zijn zaktelefoon tevoorschijn om te kijken hoe laat het was. Robertino maakte van die gelegenheid gebruik om hem de telefoon afhandig te maken waarna hij het hazenpad koos.

Robertino werd opgespoord en de gestolen mobiele telefoon is in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen.

Hij gaf aan dat de benadeelde hem de zaktelefoon had gegeven om te unlocken. Verder heeft hij bekend dat hij de sieraden van zijn moeder gestolen heeft.

Op zijn aanwijzing zijn de sieraden terug gevonden bij twee afzonderlijke personen. Een van de personen is goudsmid van beroep.

De sieraden en de zaktelefoon zijn inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Robertino is in verzekering gesteld door de politie.

Overige berichten