fbpx

Moeder die eerder miskraam kreeg verliest driejarig zoontje op tragische wijze na gevecht in kroeg

GFC NIEUWSREDACTIE- Bij een gevecht in een bar tussen drie mannen raakte een verdwaalde kogel de driejarige Maciel, met voor hem fatale gevolgen.

Volgens de autoriteiten kregen drie mannen fikse ruzie, waarover is echter niet duidelijk. Ooggetuigen melden dat er door eentje een schot werd gelost zonder dat er iemand werd geraakt.

Uit op revanche ging de resterende twee naar het huis van de schutter om verhaal te halen, waarna er een nieuw gevecht uitbrak. Het gebeuren vond plaats in de Braziliaanse deelstaat Minas Gerais.

Eerstgenoemde loste opnieuw een schot waardoor één van de twee mannen kwam te overlijden. Een andere verdwaalde kogel raakte Maciel.

Het jongetje werd naar het ziekenhuis gehaast, maar kwam onderweg te overlijden. De schutter werd uiteindelijk met een mes omgebracht door de overblijvende ruziemaker.

BEKIJK OOK
Brute 25-jarige man misbruikt 2-jarig meisje; kind lijdt aan SOA

1 10 | GFC

In totaal stierven er drie mensen en werd de overblijvende man aangehouden, die evenals alle onruststokers, bekenden van de politie waren.

Het gezin van de 3-jarige is kapot door het plotselinge heengaan van hun enigst kind.

“Zijn moeder raakte depressief na een miskraam, na een tijdje herstelde ze en slaagde erin zwanger van hem te worden. De ouders zijn erg overstuur,” zegt een tante via nieuwsmedium Globo gisteren.

Volgens haar was Maciel een vrolijke en speelse jongen, die het gezin gelukkig maakte.

Wegens de benarde financiële situatie van het gezin behoeven ze steun om kosten voor de begrafenis te betalen.