fbpx

Model ontdekt op 27-jarige leeftijd dat ze de biologische dochter is van haar ‘stiefvader’

GFC NIEUWSREDACTIE- Op 27-jarige leeftijd ontdekte model Diana Geniath uit Brazilië dat zij de biologische dochter is van de man die ze van kinds af aan stiefvader noemde.

Diana besloot een maand terug een DNA-test te doen, nadat ze droomde dat iemand haar waarschuwde dat de man die ze ‘papa’ noemt niet haar vader is, maar de dochter van een alien is.

Lachend vertelde zij de droom aan haar moeder en stiefvader, die opmerkte ‘wat als ik de alien ben?’

Diana zegt dat ze vanaf dat moment begon te twijfelen en besloot uiteindelijk om een DNA-test te doen die uitwees dat haar stiefvader, de huidige partner van haar moeder, haar biologische vader is.

Dania’s moeder had jaren terug tijdens haar huwelijk met haar ex-partner – de man van wie gedacht werd dat hij de vader was van Diana – heel kort een relatie met taxichauffeur.

BEKIJK OOK
Ava (14) wordt door haar vader met jachtgeweer door hoofd geschoten en overleeft het niet

Zij en haar echtgenoot maakten het weer goed en keerde ze terug naar hem. Uiteindelijk besloten ze uit elkaar te gaan, omdat hij haar zou hebben mishandeld.

Haar moeder raakte zwanger en ze ging ervan uit dat ze in verwachting was van haar ex-man en niet de taxichauffeur.

Zij en de taxichauffeur startten opnieuw een relatie ervan uitgaande dat Diana zijn stiefdochter was, niet wetende dat het zijn biologische dochter is.

De jonge vrouw vertelt dat ze zich na de ontdekking verdrietig voelde en therapie nodig had, zegt ze via mediasite in haar land Globo.

Haar moeder heeft haar na de ontdekking om vergiffenis gevraagd.