Minister Nurmohamed sluit alle telefoonlijnen OW

GFC NIEUWSREDACTIE- De minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, heeft de opdracht gegeven om alle telefoonlijnen van zijn ministerie af te sluiten.

Het ministerie zit met een schuld van SRD 700 miljoen. “Het is een harde beslissing, maar ik kan geen rekeningen van miljoenen meer toestaan in deze tijd. Vanaf de minister tot de laatste laag zal worden afgesloten”, zegt de minister.

De minister is bezig met het doorvoeren van een aantal harde maatregelen om het ministerie operationeel te houden. “We weten allemaal hoeveel de burgerij te klagen heeft over dit ministerie, dus moeten we zaken anders doen.” Volgens Nurmohamed is het afsluiten van de telefoonlijnen slechts een van de maatregelen. “Het beleid houdt verder in dat wij gebouwen zullen inkrimpen, personeelsbestand zullen inkrimpen en taken inkrimpen. We moeten naar dat stukje hervorming en deze maatregelen gelden voor alle districten”, stelde de bewindsman.

Er zullen niet à la dol ontslagen vallen, maar volgens de minister, zal er wel gekeken worden naar de efficiëntie van het personeel.

BEKIJK OOK: OW-minister Nurmohamed: ministerie geen aannemer, nog minder sociale instelling

Overige berichten