OW-minister Nurmohamed: ministerie geen aannemer, nog minder sociale instelling

GFC NIEUWSREDACTIE- “Laat mij voorop stellen dat het stakingsrecht recht overeind staat. Iedereen mag opkomen voor zijn rechten.”

“Een ieder is vrij om zijn mening te uiten en of kritiek te leveren. Maar wat zeker niet mag; misbruik maken van het stakingsrecht, ophitsen van personeel en verspreiden van leugens.”

“Jammer genoeg hebben wij dat gisteren gezien op OW,” luidt de reactie van de minister van Openbare Werken (OW), Riad Nurmohamed.

“Personen met een duidelijke politieke agenda proberen het beleid te dwarsbomen. Je hoeft mij als minister niet leuk te vinden, maar de naam van OW mag niet meer te grabbel gegooid worden.”

“Ik heb duidelijk gemaakt dat ik niet voor altijd politieman ga spelen. Wat niet kan, kan niet, Wij gaan verder,” haalt hij aan.

Nurmohamed: “Toeval of niet, gisteren was het dan passend om in de middag, met staf en personeel de dependance in Para te bezoeken.”

“Daar is het nieuwe kantoor van OW in gebruik genomen. Dit is een duidelijk tastbare voorbeeld van public-private partnership. Dat is de toekomst. OW gaat beleid faciliteren en uitzetten.”

“OW gaat richtlijnen vaststellen en stakeholders trainen. OW moet controleren en erop toezien dat de standaarden gevolgd worden. Dat is het pad die we gaan bewandelen.”

“Het ministerie is geen aannemer, nog minder een sociale instelling. Het volk van Suriname betaalt geen belasting daarvoor. Ik roep een ieder op om daartoe bijdrage te leveren. Zij die zijn blijven steken in tijd mogen het bekijken, wij gaan door,” aldus de minister

Overige berichten