fbpx

‘Menselijke satan’ wilde er zo griezelig mogelijk uitzien, “het duistere trok aan me”

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Braziliaanse tatoeëerder en fervente liefhebber van lichaamsmodificatie die zichzelf liet transformeren in een ‘menselijke satan’ heeft uitgelegd waarom hij de dramatische transformatie onderging.

Michel Faro do Prado zegt dat het ‘duistere’ hem aantrekt en wilde er zo griezelig mogelijk uitzien.

‘Diabao Praddo’ – of Devil Praddo kreeg duizenden volgers op Instagram na een dramatische cosmetische operatie om
zijn uiterlijk in zijn huidige angstaanjagende vorm te veranderen.

In de afgelopen vijf jaar heeft Praddo meer dan 80% van zijn lichaam getatoeëerd, inclusief zijn oogballen en tong, meerdere piercings gezet en een operatie ondergaan voor hoektanden en hoornimplantaten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: ‘Menselijke satan’ heeft na zijn neus nu ook zijn ringvinger verwijderd en slagtanden laten plaatsen

En als dat nog niet extreem genoeg was, heeft hij ook de punt van zijn neus en oren verwijderd, en zelfs een van zijn vingers om een ‘klauwachtige’ hand te creëren, schrijft Oddely.

BEKIJK OOK
Surinaamse man gebruikt foto's van zijn ex- vriendin op zijn profiel om Hollandse heren te lokken

Praddo, 46, heeft jaren als dakloze drugsverslaafde doorgebracht, en zegt dat zijn jaren op straat hem hebben geholpen om ‘zichzelf te ontdekken’.

Hij beweert echter dat het veranderen in een menselijke satan niet helemaal zijn keuze was. ‘In de duivel veranderen was niet iets wat ik van plan was, het was niet mijn idee,’ zei hij, en legde uit: Het ‘duistere’ trok aan me.’

Praddo’s vrouw, Carol, heeft ook haar eigen lichaamstransformaties ondergaan om die van haar man te evenaren.

Foto: Diabao Praddo/Instagram

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER