fbpx

Meghan Markle was ‘blij’ om de koninklijke familie te verlaten en haar sociale media-accounts terug te krijgen

GFC NIEUWSREDACTIE- In haar jongste aanval op de koninklijke familie zei Meghan Markle heeft dat ze “blij” was om te vertrekken, deels omdat ze de controle over haar geliefde sociale media-accounts verloor – bewerend dat haar afbeeldingen in plaats daarvan werden gegeven aan mensen die “mijn kinderen het N-woord noemden”.

De 41-jarige Markle benadrukte in een vernietigend interview met The Cut van New York Magazine dat zij en echtgenoot prins Harry nooit een kans hebben gehad in het Verenigd Koninkrijk omdat “we gewoon door te bestaan de dynamiek van de hiërarchie verstoorden.”

Ze gaf ook toe dat hun beslissing om het koninklijke leven te ontvluchten – en juridische stappen te ondernemen tegen haar eigen vervreemde vader – beide families heeft verscheurd.

BEKIJK OOK
Alex Jones is een gevaarlijke soort van geestesziek en moet worden geïnstitutionaliseerd , zegt ex-vrouw

Tijdens het interview in haar herenhuis van $ 14,65 miljoen in het met beroemdheden gevulde Montecito in Californië, werden Markle’s ogen “gloeiend en duivels” toen ze vroeg: “Wil je een geheim weten?”

“Ik kom terug … op Instagram”, zei ze. Als kortstondige senior royal moest ze haar online leven opofferen.

Haar enige Instagram-account voor een tijdje werd @KensingtonRoyal, een gedeeld met Harry’s broer, prins William, en William’s vrouw, Kate Middleton. Markle had daar geen controle over.

“Het was een grote aanpassing – een enorme aanpassing om van dat soort autonomie naar een ander leven te gaan”, klaagde ze over het verliezen van de 3 miljoen volgers die ze jarenlang had opgebouwd.