fbpx

Meghan Markle vertelt over de worsteling van het ‘niet kunnen betalen’ van haar huis van 14 miljoen dollar

GFC NIEUWSREDACTIE- In een nieuw interview met The Cut, ter promotie van haar podcast Archetypes, heeft Meghan Markle meer gedeeld over de aanpassingen die zij en echtgenoot, prins Harry, hebben moete plegen na het verlaten van hun rollen als senior werkende royals.

In het bijzonder heeft de hertogin van Sussex zich uitgesproken over de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd bij het samen zoeken naar een nieuw huis, buiten het Verenigd Koninkrijk, en zei dat toen ze aanvankelijk verliefd werden op het Montecito-herenhuis waarin ze nu wonen, ze niet zeker wisten of ze het zich konden veroorloven.

“We waren op zoek in dit gebied (Montecito, Californië) en dit huis bleef online opduiken in zoekopdrachten”, legt Meghan uit, wanneer haar wordt gevraagd naar hun verhuizing uit Londen.

Ze voegt er vervolgens aan toe dat ze in het begin terughoudend waren om de plaats te bekijken, omdat ze geen ‘banen hadden’ en het prijskaartje $ 14,65 miljoen was.

BEKIJK OOK
Trevor Noah verlaat 'Daily Show' na zeven jaar

“We hadden geen banen, dus we gingen gewoon niet naar dit huis kijken. Het was niet mogelijk. Het is net als toen ik jonger was en je aan het etaleren bent – het is zoiets als ‘ik wil niet gaan kijken naar alle dingen die ik me niet kan veroorloven, dat voelt niet goed’.”

Meghan voegde er ook aan toe dat zij en prins Harry “alles hebben gedaan wat ze konden” om het huis te krijgen, omdat het gevoelens van vreugde en kalmte oproept zodra je binnenstapte. “Het is helend, je voelt je vrij.”

Het paar heeft beide verschillende multi-deals gesloten met toonaangevende merken, zoals Netflix en Spotify, sinds het aftreden van hun koninklijke rollen, wat ongetwijfeld zal hebben geholpen om het huis toch te kopen.

Foto: Pinterest