fbpx

Mede-inzittende overleden bij eenzijdig verkeersongeval

GFC NIEUWSREDACTIE- De persoon die zaterdagochtend bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Kwattaweg in Suriname het leven liet, is de 37-jarige mede-inzittende Randy Valpoort.

De politie van Kwatta kreeg omstreeks 02.00 uur van die ochtend de melding van dit verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde in het voertuig aangetroffen.

Twee andere mede inzittenden zaten bekneld in de auto en zijn met behulp van de brandweer uit hun benarde situatie bevrijd. De autobestuurder Sergio P. (29) die niet onder invloed van alcohol verkeerde, kwam met de schrik vrij en blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De twee zwaargewonden werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de autobestuurder met de drie mede-inzittenden over voornoemde weg. Hij kwam vanuit de richting van de Derde Rijweg gaande naar de richting van het stadscentrum. Ter hoogte van Carline haalde de automobilist zijn voorrijder ter rechterzijde in.

BEKIJK OOK
Handtekening minister EZ misbruikt voor ontheffing aan ondernemer voor import meerdere voertuigen

Bij die gelegenheid verloor Sergio de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg en belandde op de noordelijke berm alwaar hij tegen een EBS-mast botste. Hierdoor slingerde het voertuig en kwam tegen een andere EBS-mast aan. Het voertuig kwam vervolgens in het aangrenzend bos tot stilstand. Randy was vrijwel op slag dood.

De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk en is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.