Ik ben Marokkaans en stem bewust op Geert Wilders

INGEZONDEN- Het is absurd dat enkel blanke, autochtone Nederlanders op de PVV zouden mogen stemmen.

Open grenzen hebben ervoor gezorgd dat ik als welbespraakte, goed voor de dag komende Marokkaan mij al jaren moet verantwoorden voor het wangedrag van mijn moslimbroeders.

Sinds mijn jeugd heb ik moeten toezien hoe mijn Marokkaanse vriendjes al vanaf de middelbare school de wijken in mijn mooie stad Den Haag terroriseerden.

Oude vrouwtjes werden lastiggevallen en beroofd, de sportbroeken van blanke Nederlandse meisjes werden ‘voor de grap’ naar beneden gerukt tijdens de gymles en blanke leraren kregen een klodder spuug in hun koffie als ze even de klas uit gingen.

Al deze rotstreken werden uitgehaald door Marokkanen die thuis en ook vaak in de moskee leerden hoe slecht de Nederlander wel is. Uitspraken als ‘Nederlanders verdienen niet te leven’ werden regelmatig door mijn oudere broers en vaders gedaan.

OOK INTERESSANT
15-jarig meisje van huis weggelopen met paspoorten en geld moeder

Ik heb mij gelukkig al vroeg weten te distantiëren van mijn soortgenoten door goed te presteren op school. Na het gymnasium ging ik naar de universiteit waarna ik een mooie baan bij een grote firma kreeg aangeboden. Ik ben overal geaccepteerd en heb nooit racisme ervaren.

Sterker nog, ik ervaar meer haat van mijn eigen moslimbroeders! Tot op de dag van vandaag liegen de cijfers er niet om. Wij Marokkanen zijn zwaar oververtegenwoordigd in de criminaliteit.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is te integreren in de Nederlandse samenleving. De wagenwijd open grenzen zorgen er juist voor dat de integratie achteruit gaat en niet vooruit.

OOK INTERESSANT
Veroorzaker van aanrijding laat slachtoffer in hulpeloze toestand achter

Ongeschoold volk dat binnenkomt heeft vaak een laag IQ en is vaak gedoemd tot een bestaan in de bijstand. Mede door de technologie wordt laaggeschoold werk ook steeds schaarser.

Dit deel van het volk, uiteraard heb ik het niet over diegenen die wel zijn geïntegreerd en hun best doen om op een legale wijze hogerop te komen, draagt vaak niets bij aan de maatschappij en heeft een tegenstrijdige cultuur wat zorgt voor wrijving binnen onze samenleving.

Daarom stem ook ik doelbewust op Geert Wilders.

Foto: instagram.com/geertwilders

Hicham B.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Thierry Baudet moet op les bij Donald Trump