Thierry Baudet moet op les bij Donald Trump

Untitled

INGEZONDEN- De lijsttrekker van Forum voor Democratie laat zich vaak nodeloos te kijk zetten en kan het beste lering trekken uit debatten, interviews en talkshows van de voormalige president van Amerika Donald Trump.

Thierry Baudet verkeert momenteel in zwaar weer. Strubbelingen binnen en buiten zijn partij hebben ervoor gezorgd dat de FvD voorman zich al dan niet dagelijks moet verweren tegen de meest bizarre aantijgingen van de traditioneel linkse Nederlandse media die de onrust als voer gebruiken.

De media hebben het overduidelijk als doel gesteld om degenen die niet met de linkse stroming meegaan een kopje kleiner te maken. Mocht dat niet gebeuren, zul je worden verbannen van sociale media platforms en andere online diensten, worden ontslagen, en voor de rest van je bestaan worden gedemoniseerd. Met andere woorden: je wordt gecancelt. 

Donald Trump heeft voor en tijdens zijn ambtsperiode laten blijken dat hij in staat is goed van zich af te bijten. Journalisten van linkse mediahuizen zoals CNN hebben dat aan den lijve ondervonden. Trump schroomde er niet voor om tijdens interviews en andere mediabijeenkomsten hen de grond in te boren met scherpe en felle reacties.

OOK INTERESSANT
Basis- en VOJ-scholen sluiten in oktober om 12:00 uur vanwege extreme hitte

Het blijkt intussen dat Thierry Baudet niet van het kaliber Trump is, zo bleek alweer gisteravond tijdens het praatprogramma Jinek op RTL. Hij manoeuvreert zich telkens in een voor hem benarde positie, wat vaak gunstig uitpakt voor de overwegend linkse presentatoren en tafelgasten.

Ze zien dan de kans om hem verder te kleineren, waarna hij steeds de fout maakt door in de verdediging te schieten.

Trump zou dit nooit en te nimmer laten gebeuren en had vele malen harder van zich afgebeten.

Het is ook zeer merkwaardig dat de adviseurs van Baudet hem geen halt toeroepen steeds aan te schuiven bij programma’s als Jinek, waar bij voorbaat al bekend is dat hij onder handen zal worden genomen.

Ik adviseer meneer Baudet om zo snel als mogelijk de ‘Trump methode’ aan zijn repertoire toe te toevoegen om zijn politieke carrière te redden.

Foto: instagram.com/thierry_baudet

Ricardo

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

OOK INTERESSANT
Ministerie EZ organiseert beurs ter bevordering export

BKIJK OOK: Niet de media bepalen of Trump verkiezingen heeft verloren, het kan nog de andere kant op