fbpx

Mannen klagen over ‘makkelijk’ vrouwenleven: 21-jarige ontvangt maandelijks €2000 en hoeft daarvoor alleen te appen met suikeroom

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De Amerikaanse Bailey (21) ‘verdiende’ een volwaardig salaris door enkel appcontact te onderhouden met een oudere man.

De man die ze leerde kennen tijdens haar werk als serveerster maakte omgerekend grofweg tweeduizend euro op maandbasis voor haar over. Dit zijn bedragen die een pasafgestudeerde in Nederland en andere Europese landen soms niet eens binnenharkt.

Tijdens het werken kreeg ze een aardige fooi toegeschoven, samen met zijn visitekaartje. Bailey belde hem de volgende dag om te bedanken en vanaf dat moment had ze frequent contact met hem.

bailey | GFC

Bailey (@ig/baileyhunterxx)

De daaropvolgende drie jaar werd ze enorm verwend, terwijl de twee slechts appcontact hadden. Na die periode ontmoette zij elkaar en kreeg ze meer dure cadeau’s van haar blijkbaar zeer kapitaalkrachtige suikeroom. Dat zegt ze op haar TikTok kanaal.

BEKIJK OOK
Vrouw die tijdens werkpauze met mannelijke collega boodschappen doet uit huis gezet door partner

Columnist Rick vertelde onlangs via GFC Nieuws dat een mannenleven, onder andere wegens bovenstaande, stukken moeilijker is dan een vrouwenleven.

“Vanaf een vrouw volwassen wordt krijgt ze bijna alles cadeau waardoor ze jongere mannen eerder voorbijstreeft. Dat zorgt voor ergernis bij het tegenovergestelde geslacht.

Een degelijk uitziende jongedame heeft de wereld in haar handen. Ze wordt begeerd door mannen van elke leeftijdscategorie en beschikt over alle tools om een succes van haar leven te maken.”

Foto artikel ter illustratie