fbpx

Een mannenleven is veel zwaarder dan een vrouwenleven, dames krijgen alles cadeau

INGEZONDEN- Wij mannen worden al heel vroeg met de neus op de feiten gedrukt over hoe het leven echt in elkaar zit.

Vanaf een vrouw volwassen wordt krijgt ze bijna alles cadeau. Dat zorgt voor enorm veel ergernis en stress bij jonge mannen omdat hun vrouwelijke leeftijdsgenoten ze makkelijker en sneller voorbijstreven.

Een 18-jarig meisje beschikt automatisch, zonder ervoor te hoeven werken, over alles wat ze nodig heeft om een succes te maken van haar leven.

Ze wordt begeerd door mannen van elke leeftijdscategorie en kan, als ze er een beetje ‘goed’ uitziet, na haar studie meteen doorstromen als stagiaire bij een topbedrijf. 

Hier kan ze rap doorgroeien en binnen no-time een hoge functie gaan bekleden, enkel omdat de directeur haar aantrekkelijk vindt en haar in bed wil krijgen. 

Haar leven zit vol positieve bevestiging. Dat is ook waarom jonge vrouwen vaak zo opgetogen en joviaal zijn. De meeste jonge mannen zitten gefrustreerd thuis te gamen of zichzelf te bevredigen achter de computer, fantaserend over een ander leven.

Indien een dame werken maar niks vindt, kan ze makkelijk een Tinder profiel aanmaken en dezelfde dag nog beschikken over een kapitaalkrachtige man die haar wil verzorgen. Mannen kunnen dit niet.

Ingeval ze helemaal niet wil daten of werken, kan ze duizenden euro’s per maand verdienen door online intieme foto’s en filmpjes van zichzelf te verkopen aan loser mannen. Ook dit lukt bijna geen enkele man.

BEKIJK OOK
Voertuig afgebrand, vakantiewoning loopt water- en schroeischade op

Vergelijk dat eens met het leven van een man; een jongen, net afgestudeerd, klopt aan bij het eerstgenoemde bedrijf en krijgt de meest waardeloze opdrachten. Hij moet zichzelf veel meer bewijzen mocht hij carrière willen maken.

Tegelijkertijd moet hij keihard z’n best doen in de sportschool om een goed lichaam te bouwen. Hij zal nauwkeurig op z’n voeding moeten letten en een laag vetpercentage moeten behouden.

Daarentegen hoeft een jonge meid een paar keer per week alleen haar benen en billen te trainen en nauwelijks op haar voeding te letten aangezien het vet toch naar de ‘juiste plekken’ gaat, namelijk haar borsten en billen. Een vollere dame wordt gezien als aantrekkelijk, een dikke man niet.

Mannen hebben dus een stuk minder opties en moeten vele malen harder werken om succesvol te zijn dan vrouwen. Dit is ook de reden waarom mannen vaker depressief zijn dan vrouwen.

Rick uit Delft

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]