fbpx

Mannen in sportschool Nederland gaan kapot van het lachen om ‘zanggala’ vrolijke dames in Suriname

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE–  Een klein groepje mannen in een sportschool in Den Haag, Nederland, heeft dinsdag krom gelegen van het lachen nadat een van hen een filmpje liet zien waarin twee jongedames uit Suriname een zangvoorstelling geven.

“Deze twee vrolijke vrouwen hebben onze dag direct een goede wending gegeven met hun leuk filmpje.  Wij werden er direct opgewekt van”.

“Ze zijn vanuit hun hart zo positief ingesteld en zingen en lachen als het ware alle zorgen die wij hebben even weg. Het is veel beter en gezonder om de dag met zulk hilarisch amusement te beginnen”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Influencer legt uit hoe ze tot een hoogtepunt komt door er alleen aan te denken

“Je krijgt er direct een lach van op je gezicht”, vertellen de sportmannen op joviale toon aan een medewerker van GFC die ook aan het krachttrainen was.

BEKIJK OOK
Elon Musk onderworpen aan drugstest door FBI na het roken van wiet tijdens interview met Joe Rogan

Ook twee vrouwen in de gym die afkwamen op het ginnegappen van de sportmannen zijn laaiend enthousiast over het gezellig Surinaamse zangduo op TikTok.

Ze vinden dat er een vervolgproductie moet komen van het lollig koppel om zo wat meer sfeer te brengen in het soms saai of hectisch leven.

@donnawongfat

With my baby girl @steffenie.30 …. love you girl❤️

♬ original sound – Donna Wong Fat

foto: tiktok/donnawongfat

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER