fbpx

Mannen die naar bed gaan met andermans vrouw zijn gevaarlijk bezig en lopen risico te worden neergeknald

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mannen die denken stoer te zijn omdat ze de vrouw of vriendin van een ander in bed hebben gekregen moeten enorm op hun hoede zijn. 

Het zou goed mogelijk zijn dat indien een man een vreemdgaande vrouw accommodeert, hij op zeer korte termijn oog in oog komt te staan met een pistool of eventueel een dubbelloops jachtgeweer.

Dat betoogt althans de ervaren Haagse relatiespecialist die in het uitgaanscircuit bekend staat als Casanova.

De vrouwenkenner heeft behalve een groot aantal heren, ook veel dames geadviseerd met problemen in de relationele sfeer.

Aan GFC Nieuws deelt hij mede dat zelfs de meest lieve en zachtaardige man tot barbaars geweld in staat is, en letterlijk alle stoppen door kunnen slaan indien hij erachter komt dat zijn vrouw door een andere man is genomen.

Ali Abulaban | GFC

Het verhaal van Ana & Ali

De populaire Amerikaanse TikToker met bijna een miljoen volgers, Ali Abulaban, verdacht zijn 28-jarige echtgenote Ana van overspel toen hij haar in 2021 bespiedde via de iPad van hun dochter.

BEKIJK OOK
82- jarige rijke zakenman die beweert dagelijks met 2 vrouwen naar bed te gaan komt met bewijs

De 29-jarige Ali hoorde naar eigen zeggen via geluidsopnames hoe zij de liefde bedreef met een andere man. Kort daarna werd Ana en haar ‘vriend’ in koelen bloede geliquideerd.

Casanova adviseert onder andere om die reden enkel om gaan met ongebonden vrouwen. “Het is niet de moeite waard. Ga voor vrijgezelle dames”, zegt hij tot slot.

Foto artikel ter illustratie