fbpx

Mannen die hun vriendinnen om geld vragen hebben geen liefde voor hen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Wanneer een man in een beginstadium van een liefdesrelatie het lef heeft om zijn vriendin geld te vragen om hiermee zijn eigen lasten te kunnen betalen, is dat een sterk signaal dat er geen liefde bij hem in het spel is.

Vooral kwetsbare en lichtgelovige vrouwen moeten zich er beter van bewust worden dat er veel heren zijn die niet alleen liefdesmotieven hebben maar integendeel meedogenloos zijn.

Zij hebben er geen moeite mee om vrouwen te misbruiken om er financieel beter van te worden.

Dat laat het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) aan GFC Lifestyle weten naar aanleiding van een recent geval waarbij een 59- jarige vrouw tientallen duizenden euro’s lichter is gemaakt door een 35- jarige kerel die alleen uit was op haar spaargelden.

OOK INTERESSANT
Koppels zeggen te snel 'ik houd van je' aan elkaar

Volgens het Vrouwencollectief zijn er talrijke gevallen bekend van vooral dames van middelbare en oudere leeftijd die zich makkelijk door aantrekkelijke jongemannen laten misleiden.

Het KIVC wijst erop dat een man die oprecht geeft om een vrouw en de juiste intenties heeft, het in de meeste gevallen zal nalaten geld bij haar te lenen en nog minder te nemen.

Foto ter illustratie.