fbpx

Man wil ondanks relatiebreuk nog steeds bepalen waar zijn ex- vriendin naar toe mag gaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 64- jarige man die enkele jaren een LAT- relatie heeft gehad met een 57- jarige vrouw, wil nog steeds voor haar bepalen waar ze wel en niet naar toe mag gaan.

De conservatief ingestelde zestiger uit Paramaribo bepaalde tijdens de liefdesrelatie zowat alles in het leven van zijn zeven jaar jongere vriendin.

Zo mocht ze nooit alleen gaan naar uitgaansgelegenheden en moest hij altijd mee als ze bij familieleden of kennissen op bezoek wilde gaan.

De vrouw ging daarin noodgedwongen mee, mede omdat ze financieel volledig van hem afhankelijk was.

Jennifer Atmo van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) zegt aan GFC Nieuws Lifestyle dat er echter door de vele restricties die werden opgelegd, in augustus 2022 een relatiebreuk ontstond.

BEKIJK OOK
Vrouwen met tattoos en piercings niet geschikt voor langdurige liefdesrelaties, zegt Canadese mannencoach

Kinderen van de vijftiger hadden erop aangedrongen de man los te laten en werd besloten dat familieleden haar voortaan financieel zullen ondersteunen.

De man weigert zich echter aan te passen aan de nieuwe situatie en stuurt ondanks de twee officieel uit elkaar zijn haast elke dag dreigberichten met diverse telefoonnummers naar zijn ex.

Daarin geeft hij aan dat hij niet toestaat dat de vrouw het uitgaansleven ingaat. Ze moet van hem gewoon thuis blijven.

Het KIVC geeft begeleiding aan de vrouw.

Foto ter illustratie.