Man en twee vrouwen aangehouden voor diefstal gouden halsketting, vrouwen hadden slachtoffer gelokt naar locatie

gevangenis vrouw 2

GFC NIEUWSREDACTIE- Lucia G. en Ivanildo W. zijn op 30 mei door de politie van Munder bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in het ressort Flora voor beroving van een halsketting aangehouden.

Volgens het voorlopig onderzoek is gebleken dat Lucia samen met een andere vrouw een man naar een locatie aan de Verlengde Keizerstraat hebben gelokt.

Aldaar werd de man door Ivanildo die gewapend was met een scherp voorwerp van zijn halsketting beroofd.

Na een klopjacht van de politie van Munder en het RBTP werden Lucia en Ivanildo in het ressort Flora aangehouden. De halsketting van het slachtoffer is nog niet achterhaald. Ook het scherp voorwerp is nog niet gevonden.

De tweede vrouw in deze zaak, de 19-jarige Abigail B., werd meermalen door de Recherche van Regio Paramaribo opgespoord doch niet aangetroffen. Abigail meldde zich op 1 juni aan en werd direct in de boeien geslagen.

Bij de voorgeleiding heeft zij aan de politie verklaard dat zij en de verdachte Ivanildo het plan hebben beraamd om de man te beroven. Na de daad is het sieraad verkocht en kreeg zij en geldbedrag van Ivanildo.

OOK INTERESSANT
Regering sluit principeovereenkomsten met veiligheidsbonden

Het drietal is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.