fbpx

Man en echtgenote adopteren jongen; vrouw dumpt hem en gaat met jongeman ervandoor

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een barmhartige Amerikaan die ervoor koos een in nood verkerende jongeman te helpen, kreeg uiteindelijk stank voor dank.

De getrouwde man woonde vroeger in een pleeggezin en wist als geen ander hoe het is om een moeilijke jeugd te doormaken.

Om zijn steentje bij te dragen en zijn medemens te helpen, besloot hij en z’n echtgenote een 17-jarige jongen te adopteren.

In een video die hij op sociale media uploadde, vertelde de ervaringsdeskundige met alle plezier mensen in nood te willen helpen.

“Op den duur zag ik dingen die niet in de haak waren. Die twee waren gewoon veel te close met elkaar.”

BEKIJK OOK  Mannen die ermee akkoord gaan dat hun vriendin alleen naar de gym gaat zijn helemaal fout bezig, vertelt relatiespecialist

Zijn vermoedens werden echter gesust door hen en was er ‘niets aan de hand.’

Enkele maanden later kwam de onfortuinlijke man tot de ontdekking dat zijn vrouw een intieme relatie had met de tiener, en dat zij midden in de nacht het huis uit was gegaan om samen met de jongen bij haar ouders in te wonen.

De ouders zouden volgens hem zelfs alle advocaatkosten van haar echtscheiding hebben betaald, en de inmiddels 19-jarige een nieuwe auto hebben gegeven.

Foto ter illustratie.