fbpx

Man die ervan wordt beschuldigd zijn vrouwelijke collega lastig te vallen: mijn vriendin is 10 keer mooier

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 37- jarige man uit Paramaribo die recentelijk ervan werd beschuldigd zijn vrouwelijke collega aan het werk lastig te vallen, zegt dat hij honderd procent onschuldig is.

De dame in kwestie die vier jaar jonger is heeft aan verschillende leidinggevende personen in het bedrijf in dezelfde stad verteld dat hij haar op een hinderlijke manier het hof probeert te maken.

Hij zou haar tot vervelens toe hebben gevraagd om een keer samen romantisch uit te gaan en daarbij ook haar hand hebben vastgehouden.

Zijn werkgever heeft hem na de klachten over grensoverschrijdend gedrag op het matje geroepen en is aan hem gevraagd om te stoppen met zijn versierpogingen.

De dertiger laat het er echter niet bij zitten en legt aan GFC Nieuws uit dat hij en niet de vrouw het slachtoffer is.

“Ik word gewoonweg vals beschuldigd en mijn imago aan het werk wordt kapot gemaakt door een gek die juist een oogje op mij heeft en niet andersom”.

BEKIJK OOK
Jongedame (27) accepteert relatiebreuk niet en gunt ex nooit meer rust

“Ik ben hier het slachtoffer! Ook al was zij de laatste vrouw op aarde, dan nog zou ik niets met haar willen”, zegt hij op schreeuwende toon.

“Mijn vriendin is 10 maal mooier dan dit mens. Deze collega is zo onaantrekkelijk en afstotend en dan heeft ze nog het lef om leugens te verspreiden als zou ik met haar een relatie willen hebben”.

“Heeft u enig idee wat voor ergernis deze valse aantijging mij heeft bezorgd? Het is om ervan te kotsen dat sommige vrouwen echt denken dat ze heel wat zijn terwijl ze geen moer voorstellen”, raast hij tot slot.

Foto ter illustratie.