fbpx

Man die echtgenote doodstak nog niet gepakt

GFC NIEUWSREDACTIE- De man die op nieuwjaarsochtend in Suriname zijn echtgenote middels messteken om het leven gebracht, is nog voortvluchtig.

De 32-jarige Lisa Charran is in de vroege ochtend van zondag 1 januari na te zijn neergestoken door haar partner aan de Koendjbihariweg te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne ter plekke overleden.

De politie van Nieuw-Amsterdam kreeg op die bewuste ochtend een telefonische melding dat er een steekpartij op het voormeld adres had plaatsgevonden.

Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een vrouw van Guyanese afkomst badend in bloed op de vloer in de garage met een scherp voorwerp in haar rechterhand aan. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer.

Volgens het voorlopig onderzoek keken de 10-jarige dochter van Lisa met haar zusje en broertje naar de televisie toen het oudste kind plotseling haar moeder buiten hoorde gillen.

BEKIJK OOK
29-jarige verdachte aangehouden met drugs is artiest Benaja

Ze ging op het gegil af en bij die gelegenheid zag zij hoe haar stiefvader Dani J. haar moeder een aantal steekverwondingen toebracht met een scherp voorwerp.

Haar moeder zeeg vervolgens neer met het scherp voorwerp in haar hand, waarna de verdachte het hazenpad koos.

Verder kwam naar voren dat het koppel kort voor het geval een woordenwisseling had. De eigenaar van de huurwoning waarin het koppel verbleef, bemoeide zich daarmee en beslechte de ruzie. De eigenaar ging hierna naar de winkel en bij terugkomst werd hij geconfronteerd met het triest geval.

Het ontzielde lichaam van Lisa is door de politie ter obductie in beslag genomen.

Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.