fbpx

Man aangehouden voor bedreiging zus met de dood en vernieling van haar auto

GFC NIEUWSREDACTIE- Amzoel A. is zaterdag door de politie van Corantijn (Suriname) voor vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Amzoel heeft op die bewuste avond met een scherp voorwerp de auto van zijn zus die geparkeerd stond aan de Ramadhar Rajaramweg zonder enige reden vernield.

De politie die voor onderzoek werd ingeschakeld, constateerde dat de aangeefster zich op dat adres bevond om haar moeder op te halen.

Bij die gelegenheid deed haar jongere broer die in beschonken toestand verkeerde eveneens dat adres aan en schold haar uit.

Hierna ging Amzoel weer naar huis en keerde gewapend met een scherpvoorwerp terug, waarmee hij de voor- en achterruiten van het voertuig van zijn zus heeft vernield en inkervingen aanbracht op de auto. Ook bedreigde hij zijn zus met de dood.

BEKIJK OOK
Derde kinder-chirurgische missie in Diakonessenhuis goed verlopen

De wetsdienaren spoorden Amzoel direct op en hielden hem op zijn voorerf aan. Het scherp voorwerp waarmee hij de vernielingen heeft gepleegd, is op het achtererf aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en ingesloten.