Man aangehouden die vrouwen steeds molesteerde door geslachtsdeel te tonen

GFC NIEUWSREDACTIE- Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten hebben op 12 mei de 42-jarige verdachte Marciano P. aangehouden.

Marciano wordt ervan verdacht al enkele jaren vrouwelijke buurtbewoners en dames die zich toevallig in dat woongebied begeven te molesteren door zijn geslachtsdeel uit zijn broek tevoorschijn te halen. Zijn slachtoffers waren merendeels meisjes en jonge vrouwen.

Een buurvrouw die tot vervelens toe slachtoffer was van dit gedrag van Marciano deed twee weken geleden aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven.

De vrouw verklaarde bij de politie dat zij zich niet veilig voelt in haar omgeving en ook niet in haar woning. Steeds wanneer zij in haar keuken bezig is, klimt Marciano op een stoel in zijn huis om haar zijn geslachtsdeel te tonen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man brengt zwangere echtgenote om het leven omdat ze klaagde over zijn nieuwe motorfiets

De aangeefster ging er toe over om verandering te brengen in haar keuken om zo te voorkomen dat zij zichtbaar was voor Marciano.

Marciano klom toen in een boom waar hij door ging met zijn seksuele handeling. De buurtbewoners boden toen een petitie aan bij de politie tegen Marciano.

Met behulp van camerabeelden en andere uitgewerkte informatie ging de politie ertoe over Marciano aan te houden voor schending van de eerbaarheid.

Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld door de politie.

Overige berichten