fbpx

‘Mama, waarom blijft die man steeds slapen?’- Moeder verbrandt zoontje omdat hij vragen stelt over minnaar

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 12-jarige jongen is door zijn moeder (35) met een hete ijzeren pijp gebrand, omdat hij vragen stelde over haar minnaar.

De zaak kwam aan het licht nadat een buurtbewoner van het gezin in India de mishandeling rapporteerde aan een maatschappelijke organisatie, waarna de politie werd ingeschakeld.

Twee jaar geleden bezweek de echtgenoot van de vrouw aan kanker. Ze kwam in contact met Ahmed, die haar deed geloven dat haar huis bezeten was door boze geesten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen sturen pikante liefdesbrieven voor Chris Watts, de man die zijn hele familie afslachtte

Ahmed (40) vertelde haar dat hij een aantal rituelen zou uitvoeren om een einde te maken aan haar financiële problemen. Al heel gauw begonnen ze een liefdesrelatie en bleef hij vaker overnachten.

BEKIJK OOK
Politieagent (23) bedrijft de liefde met meisje (13) tijdens dienst

Volgens Time Now News merkte de minderjarige zoon een verandering in haar houding op. Het kind vroeg zijn moeder waarom de man haar vaak bezocht en bleef slapen.

Woedend hierover begonnen de moeder en haar minnaar het kind te martelen. Ze verwondden hem met een hete ijzeren pijp waarna de jongen uit huis vluchtte.

Het tweetal is door de politie gearresteerd.

foto ter illustratie

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER