fbpx

Liam Neeson over Conor McGregor en UFC: hij is een ‘kleine kabouter’ die ‘Ierland een slechte naam geeft’

GFC NIEUWSREDACTIE- Een van de beroemdste acteurs van Ierland heeft een foto gemaakt van een van de beroemdste atleten van Ierland.

Liam Neeson vertelde Men’s Health dat hij geen fan is van UFC-vechter Connor McGregor, en ging zelfs zo ver dat hij McGregor vergeleek met een ‘kleine kabouter’.

McGregor, een van de best betaalde atleten ter wereld, is de eerste UFC-vechter die tegelijkertijd UFC-kampioenschappen in twee gewichtsklassen houdt.

“UFC ik kan er niet tegen”, zei Neeson. “Dat is voor mij als een bargevecht. Ik weet dat de beoefenaars denken: ‘Nee, je hebt het mis – de maandenlange training die we doen …’ Waarom pak je niet gewoon een bierflesje en sla je de andere man over de kop? Dat is de volgende fase van de UFC. Ik haat het.”

De acteur vervolgde: “Die kleine kabouter Conor McGregor, hij geeft Ierland een slechte naam. Ik weet dat hij fit is en daar bewonder ik hem om. Maar ik kan er niet tegen.”

McGregor maakt zich op om de sprong te maken van UFC-atleet naar Hollywood-actiest met een rol tegenover Jake Gyllenhaal in Amazon Prime Video’s heruitvinding van de klassieke actiefilm ‘Road House’ uit de jaren 1980. Het project komt van regisseur “The Bourne Identity” en “Edge of Tomorrow” regisseur Doug Liman.

Gyllenhaal leidt de “Road House” reboot als een voormalige UFC-vechter die een baan als uitsmijter neemt bij een roadhouse in de Florida Keys en ontdekt dat niet alles perfect is in het tropische paradijs.

McGregor speelt naar verluidt een origineel personage en geen fictieve versie van zichzelf. De ondersteunende cast bestaat uit Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage en Hannah Love Lanier. Vorig jaar werd er gefilmd.

Neeson cirkelt momenteel rond Paramount’s “The Naked Gun” reboot. Zijn aankomende projecten omvatten ook “In the Land of Saints and Sinners” and “Retribution.”

Foto: Getty Images

OOK INTERESSANT
Kanye West houdt nu weer van Joden dankzij Jonah Hill