fbpx

Lerares 24 keer door ex-vriend neergestoken in klas zegt dat de ervaring haar een ‘nieuw leven’ heeft gegeven

GFC NIEUWSREDACTIE- Een lerares die vorige maand maar liefst 24 messteken van haar ex moest incasseren, notabene tijdens de les, beweert dat de ervaring haar een ‘nieuw leven’ heeft gegeven.

De dertigjarige Erin, lerares aan de Worcester Secondary School, een middelbare school in Kaapstad, Zuid-Afrika, werd op 5 november neergestoken in haar klaslokaal.

In gesprek met IOL zei de leerkracht gisteren dat haar vriend, 26, haar net voor het incident belde. Hij wenste haar een fijne dag toe en zei dat hij van haar hield.

Het koppel besloot dat ze later enkele zaken zouden uitpraten aangaande hun relatie, omdat de vrouw weer bij haar vader was ingetrokken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw op het punt haar vriend te dumpen wordt als wraak om het leven gebracht

Ongeveer 45 minuten arriveerde hij ter plekke en viel haar meteen aan met een mes.

“Ik heb tegen hem gevochten. Mijn tafel is niet ver van de deur van het klaslokaal en ik probeerde die te pakken.
“Ik schopte, duwde hem weg, maar hij bleef steken.

“Hij zou me waarschijnlijk nog meer hebben gestoken als hij niet in mijn bloed was weggegleden. Ik riep dat hij moest stoppen. Ik zei hem dat ik naar huis zou komen, maar hij bleef me gewoon steken. De man die me aanviel was niet de man die ik ken.”

BEKIJK OOK
Rayhan (4) sterft enkele maanden na kankerdiagnose terwijl doktoren zeiden dat er niets aan de hand was

Hij bracht de vrouw minstens 24 messteken over haar gehele lichaam toe.

Erin’s collega’s spoedden allemaal om haar te helpen terwijl ze in een plas van haar eigen bloed lag en ze zei dat de enige woorden die ze op dat moment kon uitspreken “God help me” was.

“Ik ben nu aan het herstellen. Ik ben een strijder en geen slachtoffer. Ik ga naar counselingsessies, doe meditatie die allemaal deel uitmaken van mijn genezing.

“Ik weet dat er een reden is waarom ik een tweede kans heb gekregen. Ik weet zonder twijfel dat ik een hoger doel heb. Ik ben dankbaar voor alle gebeden en goede wensen van iedereen. Mijn leerlingen zijn bij mij op bezoek geweest en hebben cadeautjes meegebracht. Ze missen me,” zei Erin.

Leerlingen en leerkrachten op de school krijgen ook traumabegeleiding.