fbpx

Kuldipsingh Infra werkt aan riolering en fundering Bosch Reitzweg

GFC NIEUWSREDACTIE- Het ministerie van Openbare Werken (OW) in Suriname roept weggebruikers en overige belanghebbenden op om rekening te houden met de werkzaamheden die momenteel aan de Bosch Reitzweg worden uitgevoerd.

In opdracht van het ministerie werkt aannemer Kuldipsingh Infra aan de riolering en wegfundering. Ook wordt er gewerkt aan een dubbele riolering en de grondverbetering van de Bosch Reitzweg, komende vanuit de Sir Winston Churchillweg en de MLK Highway.

De werkzaamheden, die op 15 augustus van start zijn gegaan, verlopen op dit moment vlot. Nadat het werk aan de riolering, wegfundering en de grondverbetering is afgerond, zal de weg verhard worden. Het gaat om een circa 1200m weggedeelte.

BEKIJK OOK
NH installeert commissie ter bescherming van Surinaams belang bij Iamgold

De bestrating zal, zoals gepland, dit jaar voor een deel geschieden. De aannemer heeft aangegeven dat het de riolering en de grondverbetering dit jaar afmaakt en de bestrating zal in afwachting op de nutsvoorzieningen plaatsvinden.

Aan de weggebruikers wordt gevraagd om de aanwijzingen van het dienstdoende personeel ter plaatse op de volgen. Middels verkeersborden zullen instructies worden aangegeven.

De voornoemde weg met uitzondering van bestemmingsverkeer, is volledig afgesloten van 08.00 – 17.00 uur.

De werkzaamheden vinden plaats afhankelijk van de weersomstandigheden.