fbpx

Kuldipsingh brengt oriëntatiebezoek aan EZ Saramacca Doorsteek

GFC NIEUWSREDACTIE- Minister Rishma Kuldipsingh van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een oriëntatiebezoek gebracht aan de dependance te Saramacca Doorsteek.

Het doel van dit bezoek is dat de minister zich persoonlijk wilde oriënteren aangaande de werkomstandigheden van het personeel aldaar. De afdelingen van het Ministerie die aan de Saramacca Doorsteek zijn ondergebracht zijn: de Economische Controle Dienst, De afdeling Waarborg en Ijkwezen en de Technische Dienst. Het oriëntatiebezoek heeft op maandag 15 augustus plaatsgevonden.

De minister heeft samen met een deel van haar directie een rondleiding gehad op de dependance. Tijdens de rondleiding is duidelijk naar voren gekomen wat de uitdagingen zijn, waarmee het personeel te kampen heeft.

BEKIJK OOK
Surinam Airways vlucht PY 994 wijkt uit naar Brussel vanwege dichte mist

Verder had de minister een onderhoud met de Economische Controle Dienst (ECD) waarbij ook de uitdagingen op de werkvloer zijn besproken.

De bewindsvrouw is ervan overtuigd dat onder dergelijke uitdagende omstandigheden het personeel niet optimaal kan presteren. Toch deed de minister een beroep op het totaal personeel om nog enige tijd vol te houden en zich te blijven inzetten, totdat er een betere plek geïdentificeerd is.

Het personeel was zichtbaar ingenomen met het bezoek van de minister en heeft het op prijs gesteld dat ondanks haar drukke agenda zij toch tijd heeft vrijgemaakt om zich persoonlijk te oriënteren en om de uitdagingen op de werkvloer aan te horen.